E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg

Uw eigen woning is vertrouwd. Om begrijpelijke redenen wilt u daar zo lang mogelijk blijven wonen. Wij kunnen u daarbij helpen door het bieden van zorg bij u thuis. Een enthousiast en hecht team van medewerkers met hart voor het werk staat voor u klaar. We leveren zorg op maat, uw wensen staan centraal. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor zorg bij u thuis en hoe u dit kunt aanvragen, vindt u op de pagina Thuiszorg in Udenhout. U kunt ook altijd bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-2700 3387.

Zorglocatie de Eikelaar

De Eikelaar is een modern woon- en zorggebouw, dat sinds mei 2004 in gebruik is. In de Eikelaar wonen 68 ouderen. In de Eikelaar is altijd wat te doen. Ook de inwoners van Udenhout vinden hun weg naar het woonzorgcentrum. Ook is aan de Eikelaar een grote vleugel met 57 aanleunwoningen gebouwd. In de directe omgeving van de Eikelaar staan seniorenwoningen. Ook daar verleent ’t Heem zorg.

Wilt u uitgebreide informatie over locatie de Eikelaar? Klikt u dan op de foto.

Restaurant de Eikelaar

Als u geen zin heeft om elke dag te koken en graag uit eten gaat tegen een schappelijke prijs, dan kunt u zeven dagen per week in restaurant De Eikelaar terecht voor een driegangenmenu. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 14.00 uur. U kunt tot 13.15 uur aanschuiven en uw bestelling doorgeven. U kunt kiezen uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee nagerechten. U betaalt met pin in het restaurant. Naast bewoners van de woonzorgcentra en de aanleunwoningen zijn ook andere 55+-ers uit de dorpen van harte welkom!

Om er zeker van te zijn dat u op de dag van uw wens terecht kunt, adviseren we u telefonisch te reserveren op telefoonnummer (013) 522 96 00.
 

Activiteiten

U woont prettig in uw dorp en besteedt daar ook graag uw vrije tijd. ’t Heem organiseert dagelijks activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Een overzicht van de activiteiten die we de komende tijd in Udenhout organiseren vindt u in de activiteitenkalender.