E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg

Uw eigen woning is vertrouwd. Om begrijpelijke redenen wilt u daar zo lang mogelijk blijven wonen. Wij kunnen u daarbij helpen door het bieden van zorg bij u thuis. Een enthousiast en hecht team van medewerkers met hart voor het werk staat voor u klaar. We leveren zorg op maat, uw wensen staan centraal. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor zorg bij u thuis en hoe u dit kunt aanvragen, vindt u op de pagina Thuiszorg in Helvoirt. U kunt ook altijd bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-2700 3387.

De Leyenhof

Leyenhof ligt in het nieuwe centrum van Helvoirt, in een prachtige tuin met wandelpaden en terrassen. Het gebouw is helemaal van deze tijd. Het heeft zelfstandige huurappartementen op de verdiepingen en appartementen voor 24 uur per dag zorg op de begane grond. Ook vindt u daar het sfeervolle restaurant, voor iedereen uit de omgeving! Over de zorg leest u op de pagina Leyenhof.

Restaurant Leyenhof

Lunch of een kopje koffie of thee in Helvoirt? Dat kan ook in restaurant Leyenhof! Van´s ochtends 10.30 - 14.00 uur zeven dagen per week geopend! Ook voor kinderen leuk; kom eens langs voor een heerlijke pannenkoek. Een broodje of salades: in het nieuwe restaurant kunt u ook daar voor terecht!

Bij 't Heem staat goede service voorop. In ons restaurant kom u voor de ontspannen sfeer. En het goede eten en drinken. Zo schenken wij koffie van versgemalen bonen. Echt lekkere koffie dus! We kijken al uit naar de zomer, als u op ons terras kunt genieten van een hapje en een drankje. In het nieuwe centrum van Helvoirt. Maar ook binnen is het fijn vertoeven. U bent van harte welkom!

Activiteiten

U woont prettig in uw dorp en besteedt daar ook graag uw vrije tijd. ’t Heem organiseert dagelijks activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Wilt u weten wat er de komende tijd te doen is, neemt u dan contact op met de medewerker Welzijn.

Dagbesteding voor senioren

Dagopvang voor ouderen is extra ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U komt één of meerdere dagen of dagdelen per week naar onze zorglocatie, waar u professionele begeleiding en, als dat nodig is, verzorging krijgt. Zo wordt u dagelijks een vast programma aangeboden met bezigheden, zoals wassen en koken. Daarnaast kunt u deelnemen aan activiteiten die bij u passen. In onze zorglocatie nemen we die dagen of dagdelen dus de verzorging en begeleiding over van uw partner en/of mantelzorger.

Neemt u gerust contact op met de zorglocatie voor meer informatie.