E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg

Uw eigen woning is vertrouwd. Om begrijpelijke redenen wilt u daar zo lang mogelijk blijven wonen. Wij kunnen u daarbij helpen door het bieden van zorg bij u thuis. Een enthousiast en hecht team van medewerkers met hart voor het werk staat voor u klaar. We leveren zorg op maat, uw wensen staan centraal. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor zorg bij u thuis en hoe u dit kunt aanvragen, vindt u op de pagina Thuiszorg in Haaren. U kunt ook altijd bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-2700 3387.

Zorglocatie Haarensteyn

De locatie van woon- en zorggebouw Haarensteyn is bijzonder centraal in het dorp Haaren. Lees uitgebreide informatie over Haarensteyn op de pagina onder 24 uur per dag zorg.

Restaurant Haarensteyn

Wilt u er even tussenuit, maar er niet ver voor hoeven gaan? Kom naar restaurant Haarensteyn in het hartje van Haaren! Het is meer dan een restaurant: van 's ochtends 10.30 uur tot 14.00 uur is het geopend! Kom bijv. langs met de kinderen voor een heerlijke pannenkoek, broodjes of een salade. Het menu bestaat uit een uitgebreide keuze van kleinere en grotere hapjes en maaltijden. Voor ieder wat wils!

Goed eten en drinken staat voor ons hoog in het vaandel. We kiezen bijvoorbeeld voor versgemalen koffie. Onze medewerkers volgden hier een opleiding Koffiebeleving voor. Want in het restaurant kom je voor een heerlijk, ontspannen moment. Daar hoort een goede kop koffie bij. Heel fijn is ook het terras, zodat iedereen zowel binnen als buiten heerlijk kan genieten van een hapje en drankje. Midden in het dorp!

Activiteiten

U woont prettig in uw dorp en besteedt daar ook graag uw vrije tijd. ’t Heem organiseert dagelijks activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Wilt u weten wat er zoal wordt georganiseerd, neemt u dan contact op met de medewerker Welzijn.