E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg

Uw eigen woning is vertrouwd. Om begrijpelijke redenen wilt u daar zo lang mogelijk blijven wonen. Wij kunnen u daarbij helpen door het bieden van zorg bij u thuis. Een enthousiast en hecht team van medewerkers met hart voor het werk staat voor u klaar. We leveren zorg op maat, uw wensen staan centraal. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor zorg bij u thuis en hoe u dit kunt aanvragen, vindt u op de pagina Thuiszorg in Biezenmortel. U kunt ook altijd bellen naar het volgende telefoonnummer: 06 2700 3387.

Restaurant de Eikelaar

Als u geen zin heeft om elke dag te koken en graag uit eten gaat tegen een schappelijke prijs, dan kunt u zeven dagen per week in restaurant de Eikelaar in Udenhout terecht voor een driegangenmenu. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 14.00 uur. U kunt tot 13.15 uur aanschuiven en uw bestelling doorgeven.  U kunt kiezen uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee nagerechten. U betaalt met pin in het restaurant. Naast bewoners van de woonzorgcentra en de aanleunwoningen zijn ook andere 55-plussers uit de dorpen van harte welkom!

Om er zeker van te zijn dat u op de dag van uw wens terecht kunt, adviseren we u telefonisch te reserveren op telefoonnummer (013) 522 9600.

Activiteiten

U woont prettig in uw dorp en besteedt graag uw vrije tijd in de omgeving. ’t Heem organiseert dagelijks activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Wilt u weten wat er zoal wordt georganiseerd, neemt u dan contact op met de medewerker Welzijn.