E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg

Uw eigen woning is vertrouwd. Om begrijpelijke redenen wilt u daar zo lang mogelijk blijven wonen. Wij kunnen u daarbij helpen door het bieden van zorg bij u thuis. Een enthousiast en hecht team van medewerkers met hart voor het werk staat voor u klaar. We leveren zorg op maat, uw wensen staan centraal. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor zorg bij u thuis en hoe u dit kunt aanvragen, vindt u op de pagina Thuiszorg in Berkel-Enschot. U kunt ook altijd bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-2700 3387.

Dagbesteding voor senioren

Dagbesteding voor senioren is extra ondersteuning voor mensen die thuis wonen. In onze zorglocatie Torentjeshoef in Berkel-Enschot bieden we dagbesteding voor senioren met geheugenproblemen.

U komt één of meerdere dagen of dagdelen per week naar onze zorglocatie, waar u professionele begeleiding en, als dat nodig is, verzorging krijgt. Zo wordt u dagelijks een vast programma aangeboden met bezigheden, zoals wassen en koken. Daarnaast kunt u deelnemen aan activiteiten die bij u passen. In onze zorglocatie nemen we die dagen of dagdelen dus de verzorging en begeleiding over van uw partner en/of mantelzorger.

Neemt u gerust contact op met de zorglocatie Torentjeshoef voor meer informatie.

Torentjeshoef

Torentjeshoef neemt een prominente plaats in in Berkel-Enschot. De bewoners nemen deel aan het leven in het dorp en omgekeerd vinden verenigingen, parochie en diverse dorpsactiviteiten hun weg naar het woonzorgcentrum aan de Oranjesingel. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en 55'plussers kunnen dagelijks terecht in het restaurant dat gevestigd is in ontmoetingsruimte de Stulp. Er wonen 47 ouderen. Aan het gebouw is een grote vleugel met 66 aanleunwoningen gebouwd. Verder is er inpandig een kapsalon.

 

In Torentjeshoef zijn recent 6 kamers opgeknapt en voorzien van een nieuwe badkamer. Hier hebben we ook de mogelijkheid tot kortdurend verblijf of logeren. Deze kamers zijn volledig ingericht.

Restaurant De Stulp

Als u geen zin heeft om elke dag te koken en graag uit eten gaat tegen een schappelijke prijs, dan kunt u zeven dagen per week in restaurant De Stulp terecht voor een driegangenmenu. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 14.00 uur. U kunt tot 13.15 uur aanschuiven en uw bestelling doorgeven. U kunt kiezen uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee nagerechten. U betaalt met pin in het restaurant. Naast bewoners van de woonzorgcentra en de aanleunwoningen zijn ook andere 55-plussers uit de dorpen van harte welkom!

Om er zeker van te zijn dat u op de dag van uw wens terecht kunt, adviseren we u telefonisch te reserveren op telefoonnummer (013) 538 41 00.
 

Activiteiten

U woont prettig in uw dorp en besteedt daar ook graag uw vrije tijd. ’t Heem organiseert dagelijks activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Een overzicht van de activiteiten die we de komende tijd in Berkel-Enschot organiseren vindt u in de activiteitenkalender.