E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

 

Thuiszorg en verpleging

De professionele medewerkers van ’t Heem kunnen bij u thuis aan uw hulp- en zorgwensen tegemoet komen. 't Heem biedt thuiszorg in de vorm van persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.

Persoonlijke verzorging

U kunt bij 't Heem ook terecht voor ondersteuning bij de dagelijkse verzorging. Voorbeelden hiervan zijn hulp bij het douchen, aankleden of naar het toilet gaan. Ook het aantrekken van een elastisch korset of steunkousen horen hierbij.

Verpleging

 't Heem biedt verpleegkundige hulp aan huis. U kunt bij verpleging bijvoorbeeld denken aan het verzorgen van wonden, het geven van injecties, het verzorgen van een stoma, het inbrengen en verwijderen van katheters en aan toedienen van vloeistof via een infuus. 

Begeleiding

Wanneer u behoefte heeft aan mentale ondersteuning, aan iemand die met u meedenkt of een luisterend oor biedt, komt een van onze gespecialiseerde medewerkers bij u thuis. Bij begeleiding gaat het er om dat u alles zo veel en zo goed mogelijk zelf doet. Uw begeleider ondersteunt u hierin door het geven van praktische thuishulp en door mee te denken over wat u op een dag allemaal zou kunnen doen. Wanneer u veel zorg nodig heeft, helpt de begeleider u om de baas te blijven over uw eigen leven.