E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Maaltijdservice

U wilt graag gezond en goed eten. Soms komt het er echter niet van om te koken. Voor die momenten kunt u gebruik maken van de maaltijdservice van 't Heem. Wat onze maaltijdservice onderscheidt? We bieden u een uitgebreide keuze aan verse maaltijden, die u gemakkelijk online of via de papieren bestellijst bestelt. U kunt bij ons uw eigen bordje samenstellen. Heeft u geen zin in een gehaktbal, maar wilt u liever vis? Dan kan! U kiest en wij bezorgen de maaltijden bij u aan huis.

Online bestelt u gemakkelijk en snel via de website www.t-heem.uwmaaltijd.nl. Ook vindt u op deze website een boodschappenservice: uw dagelijkse boodschappen gemakkelijk bij u bezorgd!

Daarnaast bent u zeven dagen per week van harte welkom in de restaurants van 't Heem! Meer informatie hierover vindt u op de pagina Uit eten in uw dorp.

Meer informatie over onze maaltijdservice

Wasverzorging

Bent u veel tijd kwijt met het doen van uw was? Of is het voor u fysiek zwaar om de was te doen? U kunt uw was met een gerust hart overlaten aan ’t Heem. Wij verzorgen uw was goed, snel en voordelig. In de zorglocaties van ’t Heem verzorgen we al verschillende jaren de was voor de bewoners. We hebben deze dienstverlening nu uitgebreid naar onze klanten in de dorpen Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel. Uw was, dat is onze zorg!

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie over de maaltijdservice of wasverzorging en voor aanmelden, neemt u telefonisch contact op met: 

Ruud Naujoks 

Hoofd facilitaire dienst

Telefoonnummer: 06 - 06 - 5158 4324

E-mail: rnaujoks@remove-this.t-heem.nl