E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Logeren in een zorglocatie

U kunt tijdelijk even niet goed voor uzelf zorgen. Dit omdat u binnenkort geopereerd moet worden, of omdat u plotseling ziek bent geworden. Of omdat uw mantelzorger een korte tijd de zorg niet op zich kan nemen. U kunt dan tijdelijk wonen in één van de zorglocaties van ’t Heem.

Om tijdelijk bij ons te kunnen wonen, heeft u een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Het verblijf in onze logeerkamers duurt meestal maximaal zes weken. Als u dan niet voldoende hersteld bent om terug te keren naar uw eigen huis, kunnen we een nieuwe indicatie voor u aanvragen.

Wat kunt u verwachten?

Onze medewerkers bieden u persoonlijke verzorging, huishoudelijke verzorging en begeleiding. U kunt 24 uur per dag van de personenalarmering gebruik maken als u ergens hulp bij nodig heeft.

Op de dag van uw komst heeft u een gesprek met een verzorgende. U maakt dan samen afspraken over uw wensen, verzorging, medicijnen en telefoongebruik. De dag na uw komst krijgt u een rondleiding om u wegwijs te maken.

Uw verblijf

Uw kamer is volledig ingericht voor een kortdurend verblijf, inclusief keukeninrichting en linnengoed. Een aantal dingen brengt u zelf mee:
·         Medicijnen;
·         Verzorging- en toiletartikelen;
·         Eventueel een extra kussen;
·         Uiteraard kunt u foto’s en aankleding voor de kamer meenemen.

Meer informatie

Voor meer informatie over tijdelijk verblijven in een zorgcentrum neemt u contact op met de zorgadviseurs
via zorgadviseur@remove-this.t-heem.nl of:

Rineke Vugs, zorgadviseur

Telefoonnummer: 06 - 5129 6320

 

 

Ivette Slaghuis, zorgadviseur

Telefoonnummer: 06 - 2051 1209