E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg in uw dorp

Uw eigen woning is vertrouwd. Om begrijpelijke redenen wilt u daar zo lang mogelijk blijven wonen. Wij kunnen u daarbij helpen door het bieden van zorg en andere diensten bij u thuis. Wat ons onderscheidt? 't Heem is thuis in uw dorp, we komen uit de dorpen en kennen deze door en door. Bij 't Heem begeleidt één medewerker u vanaf uw eerste vraag tot het starten van de zorg. Een voordeel van onze kleinschaligheid!

Kundig en bekwaam

De medewerkers van 't Heem hebben hart voor de zorg en voor de cliënt. Van het eerste contact tot aan het starten van de zorg wordt u door één persoon begeleid. Een voordeel van onze kleinschaligheid. Samen met u stellen we een passend plan op. Wat kunt u zelf? En waar kunnen wij u aanvullen? Uw situatie en wens staan centraal en daar passen wij ons op aan! Maak kennis met onze thuiszorgmedewerkers.

Thuiszorg

Onze thuiszorg bestaat onder andere uit verzorging, zoals het ondersteunen bij douchen of aankleden. Ook voor verpleging, zoals het toedienen van injecties of het inbrengen van een katheter, kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden we ondersteuning, bijvoorbeeld wanneer u uit het ziekenhuis komt na een operatie en rustig moet herstellen. U kunt dan tijdelijk in onze zorgcentra verblijven.

Ouderen met geheugenproblemen kunnen tevens enkele dagen of dagdelen bij 't Heem terecht voor een dagprogramma. We bieden hen structuur, professionele begeleiding en indien nodig verzorging. 

Tot slot biedt 't Heem diensten voor uw gemak, zoals een maaltijdservice en wasverzorging van uw kleding en beddengoed.

Heeft u geen zorg nodig, maar vindt u het wel een veilig gevoel als u met één druk op de knop hulp kunt inschakelen wanneer dit nodig is? 't Heem biedt personenalarmering. Meer hierover leest u op de pagina Personenalarmering.

U ontvangt precies de thuishulp of ondersteuning die u nodig heeft. Maatwerk dus!