E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Leyenhof

't Heem vindt het belangrijk dat ook in dorpen een mogelijkheid is voor 24 uur per dag zorg. Zodat u in uw eigen dorp of eigen omgeving kunt blijven wonen. Ook als dit thuis niet meer kan. Daarom hebben we in Helvoirt woon- en zorggebouw Leyenhof gebouwd. Dit nieuwbouwcomplex is in november 2016 opgeleverd. Leyenhof is van alle moderne gemakken voorzien. Alles is erop gericht intensieve zorg te bieden voor mensen met geheugenproblemen of lichamelijke klachten. In een gemoedelijke, dorpse sfeer. Professionele en persoonlijke zorg!

Gebouw Leyenhof heeft 32 zorgappartementen en een aantal huiskamers op de begane grond. 't Heem biedt in Leyenhof dagbesteding. Dat houdt in dat we mensen een programma bieden met activiteiten, gezamenlijk eten en drinken en rustmomenten. Het programma wordt samen met de deelnemers aan de dagbesteding bepaald. We gaan daarbij uit van hun interesses en wensen. Los van de dagbesteding biedt 't Heem dementiezorg en zorg bij somatische (lichamelijke) klachten. Dag en nacht staan onze medewerkers voor u klaar!

In Leyenhof kunt u terecht voor ouderenzorg. 7 dagen per week biedt Zorgstichting´t Heem hier 24-uurszorg. Ook kunt u in Leyenhof een appartement huren zonder zorg. Of er wonen met verzorging, verpleging of begeleiding. Samen met de contactverzorgenden en verpleegkundigen van Zorgstichting´t Heem stelt u uw zorgplan op. Wij vinden zorg op maat heel belangrijk en kijken naar uw specifieke situatie. Een prettige dag in Leyenhof, daar zetten wij ons voor in! 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wonen en zorg in zorglocatie Leyenhof? Of heeft u een Wlz-indicatie (voor verblijf in een verpleeghuis)? Of wilt u een rondleiding?

Neemt u dan contact op met onze zorgadviseurs: 

Rineke Vugs     : M 06 – 5129 6320
Ivette Slaghuis : M 06 – 2051 1209

Of per e-mail: zorgadviseur@t-heem.nl