E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Haarensteyn

Ook als thuis wonen niet meer mogelijk is, is het fijn om in het eigen dorp te kunnen blijven. 't Heem biedt in vier dorpen 24-uurszorg voor mensen met geheugenproblemen of met lichamelijke klachten. Kundige, betrokken en liefdevolle zorg dicht bij huis!

In Haaren biedt 't Heem 24-uur per dag zorg in nieuwbouwlocatie Haarensteyn. Dit prachtige gebouw is in juni 2016 geopend. Op de begane grond zijn 34 zorgappartementen, die verbonden zijn met huiskamers. In de huiskamers kunnen de cliënten terecht voor een dagprogramma met vaste structuur. Heel fijn zijn ook de binnentuinen, die grenzen aan de huiskamers. Hier kunnen cliënten heerlijk buiten zijn. Het zorggedeelte van Haarensteyn kent tevens speciale belevingsgangen en -hoeken. In ieder gedeelte worden andere zintuigen geprikkeld en aangesproken. In Haarensteyn is ook een restaurant gevestigd. 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wonen en zorg in zorglocatie Haarensteyn? Of heeft u een Wlz-indicatie (voor verblijf in een verpleeghuis)? Of wilt u een rondleiding?

Neemt u dan contact op met onze zorgadviseurs: 

Rineke Vugs     : M 06 – 5129 6320
Ivette Slaghuis : M 06 – 2051 1209

Of per e-mail: zorgadviseur@t-heem.nl