E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

De Eikelaar

De Eikelaar is in Udenhout dé locatie voor ouderenzorg. Hier kunt u terecht voor professionele verzorging, verpleging en begeleiding. Medewerkers met hart voor u staan 24 uur per dag voor u klaar. Samen met hen vult u uw zorgleefplan. Dit betekent dat de zorg precies wordt afgestemd op uw situatie. Zorg op maat, dat vinden we bij ´t Heem belangrijk!

Het moderne gebouw aan de Slimstraat in Udenhout is sinds 2004 in gebruik. In de Eikelaar wonen 68 ouderen. Er is altijd wat te doen. Ook de inwoners van Udenhout vinden hun weg naar het woon- en zorggebouw. Naar restaurant de Eikelaar voor een warme maaltijd, om de steeds wisselende kunstexposities te bekijken, om lezingen en shows bij te wonen of te biljarten. Huisarts van Veenendaal houdt in de Eikelaar zijn praktijk. Ook is aan de Eikelaar een grote vleugel met 57 aanleunwoningen gebouwd. In de directe omgeving van de Eikelaar staan seniorenwoningen. Ook daar verleent ’t Heem zorg.

Woon- en zorggebouw de Eikelaar biedt verpleeghuiszorg voor dementerenden aan in de vorm van kleinschalig wonen. Meer hierover leest u op de pagina Kleinschalig Wonen.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wonen en zorg in zorglocatie de Eikelaar? Of heeft u een Wlz-indicatie (voor verblijf in een verpleeghuis)? Of wilt u een rondleiding?

Neemt u dan contact op met onze zorgadviseurs: 

Rineke Vugs     : M 06 – 5129 6320
Ivette Slaghuis : M 06 – 2051 1209

Of per e-mail: zorgadviseur@t-heem.nl