Veilig thuis met personenalarmering

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen woonomgeving. Maar dan wel graag met de zekerheid dat u hulp krijgt als u plotseling in een noodsituatie terechtkomt. Personenalarmering biedt die zekerheid aan mensen die thuiswonend zijn. Met personenalarmering bent u verzekerd van ondersteuning als dat onverwacht nodig is.

Zo werkt personenalarmering

Met personenalarmering bent u, bij een plotselinge gebeurtenis zoals een val, verzekerd van professionele hulp, of hulp van mantelzorgers. En dat zo snel mogelijk. Met de alarmeringsapparatuur bereikt u snel de zorgcentrale. Dat doet u met één druk op de knop van uw hals- of polszender. Personenalarmering is er voor de onverwachte momenten en acute situaties waarin u hulp nodig heeft.

Twee soorten personenalarmering

U kunt kiezen uit twee soorten personenalarmering:

Kosten en aanmelden

De kosten voor personenalarmering zijn te vinden in het aanmeldformulier op de website van FocusCura.

FocusCura en Zorgstichting ’t Heem

FocusCura beheert de alarmeringsabonnementen. Dit bedrijf verzorgt de installatie, storingsdienst en helpdesk én zorgt voor de administratieve verwerking van de personenalarmering.

Zorgstichting ’t Heem draagt zorg voor de professionele opvolging bij personenalarmering.

Algemene Leveringsvoorwaarden

Voor klanten met een alarmeringsabonnement met professionele alarmopvolging gelden de algemene leveringsvoorwaarden Personenalarmering van Zorgstichting ’t Heem.

Ook als u geen cliënt bij ons bent, kunt u personenalarmering aanvragen. U hoeft hiervoor geen zorgindicatie te hebben.

Ontvangt u al zorg van een andere zorgorganisatie? Dan verwijzen wij u, bij voorkeur, graag naar uw eigen zorgorganisatie.

Opzeggen abonnement

U kunt het abonnement voor personenalarmering maandelijks opgezegd. Dit kan per telefoon 030 - 69 27 050 of e-mail service@focuscura.nl.

Vragen?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze wijkverpleegkundigen Dominique Monod de Froideville, Katrien Roijers of Lilian van den Nieuwelaar op 06 – 2700 3387 of via wijkverpleging@t-heem.nl.

Skip to content