Ontdek het gemak van onze maaltijdservice

Via de maaltijdservice van ‘t Heem bestelt u lekkere en gezonde maaltijden. De maaltijden worden persoonlijk bij u thuis bezorgd. Handig voor iedere dag of als u een keer niet zelf in de gelegenheid bent om te koken.

Ruime keuze

U stelt uw eigen maaltijd samen. Daarbij kunt u ook kiezen voor vegetarische gerechten of gerechten voor speciale diëten.

Boodschappenservice

Ook uw dagelijkse boodschappen kunt u gemakkelijk bestellen via ‘t Heem. U heeft de keuze uit een ruim assortiment van verse producten zoals kaas, melk, vleeswaren en toetjes.

Bestellen

Uw maaltijden en/of uw boodschappen bestelt u gemakkelijk en snel via de website www.t-heem.uwmaaltijd.nl of via een papieren bestellijst. Wij bezorgen de maaltijden en/of boodschappen 1x per week persoonlijk bij u aan huis.

Tarieven

Prijzen voor de (vries)verse maaltijden en boodschappen vindt u op de website www.t-heem.uwmaaltijd.nl. U kunt de maaltijd naar keuze samenstellen en ziet direct wat de betreffende maaltijd kost.

Eet smakelijk!

Samen aan tafel? U bent welkom in onze restaurants.

Wij nodigen u van harte uit om een hapje mee te eten bij ’t Heem. In onze restaurants gaat u samen aan tafel en kunt u een praatje maken met uw tafelgenoten.

Lees hier meer over Mee-eten in restaurant

Ga naar de inhoud