Open sollicitatie

Wil je graag vrijwilligerswerk doen bij ’t Heem? Kijk welke vrijwilligersfuncties  er momenteel binnen ‘t Heem zijn. Staat daar niet bij wat je zoekt, vul dan het aanmeldformulier hieronder in. Aan de hand daarvan bekijken we samen met jou wat jouw bijdrage kan zijn.

Als vrijwilliger kun je veel betekenen voor de cliënten van ’t Heem. Het is fijn iets voor een ander te doen. Bovendien is het contact met andere vrijwilligers ook waardevol.

Veel mogelijkheden voor vrijwilligers

Je kunt zelf kiezen hoeveel uur en op welke dagen en tijdstippen je vrijwilliger bent. Sommige vrijwilligers komen iedere week op een vast moment. Anderen bepalen in overleg met de cliënt en de coördinator zelf de dag en tijd.

Bij ‘t Heem kun je ook af en toe iets betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een workshop, muziek maken, een beauty dag of een bezoek met dieren. Dit kan eenmalig zijn of paar keer per jaar.

Meld je aan als vrijwilliger

Interesse om vrijwilliger te worden bij ‘t Heem? Meld je aan via het aanmeldformulier. Geef daarbij duidelijk aan welk soort vrijwilligerswerk je graag wilt doen en welke woonzorglocatie van ‘t Heem jouw voorkeur heeft.
Een van onze vrijwilligerscoördinatoren neemt vervolgens contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Samen kijken we naar je ervaring, interesses en waar jij het best tot je recht komt. Er is altijd een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past.

Skip to content