Leerwerkplek (BBL)

Wil jij werken in de zorg? Kom dan bij ‘t Heem een opleiding volgen en in de praktijk leren. Wij bieden namelijk een opleidingsplaats met een uitstekende begeleiding, die goed aansluit bij jouw leervragen.

Leren in de praktijk

Je sluit een leer/arbeidsovereenkomst met ’t Heem af. Eén dag in de week ga je naar school. Dat betekent dat je de rest van de week het geleerde meteen in de praktijk brengt bij ’t Heem. Bovendien ontvang je een cao-conform salaris.

Binnen ’t Heem hebben wij als leidraad: continu leren en verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen. Dat is ook een van onze kernwaarden. Daarom nemen wij deel aan het ZIN (Zorg Innovatie Netwerk) waarin we samen met andere zorgaanbieders en het ROC een opleiding aanbieden die gericht is op onderzoekend leren (toekomstgericht) en het delen van kennis binnen de organisatie. Voor een betere afstemming tussen onderwijs & ouderenzorg en tussen theorie & praktijk. Bekijk dit inspirerende filmpje over het nieuwe leren.

Vanaf februari 2021 wordt deze nieuwe manier van leren ondergebracht in het reguliere onderwijs.

Gevarieerd

De opleiding duurt 3 jaar. Ben je in het bezit van het diploma Helpende? Dan duurt de opleiding 2,5 jaar. Ieder leerjaar werk je op een andere locatie binnen ’t Heem. Gedurende je opleiding maak je kennis met het werken in een intramurale setting, groepswonen en wijkverpleging.

Opleidingsaanbod

't Heem biedt opleidingen via de beroepsbegeleidende leerweg aan voor

  • Verzorgende, MBO niveau 3
  • Helpende, MBO niveau 2
  • Verzorgende IG/MMZ, MBO niveau 3
  • Verpleegkunde, MBO niveau 4

Meer informatie
Bekijk onze vacatures om te zien of er momenteel BBL-opleidingsplaatsen beschikbaar zijn.
Of mail voor meer informatie naar sollicitatie@t-heem.nl.

Naar de inhoud springen