E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Eten in de restaurants van 't Heem

Als u geen zin heeft om elke dag te koken en graag uit eten gaat tegen een schappelijke prijs, dan zijn onze restaurants de oplossing. Deze zijn gevestigd in gebouwen Haarensteyn, Torentjeshoef, de Eikelaar en Leyenhof.

Restaurant Haarensteyn en Leyenhof

Haarensteyn en Leyenhof zijn twee nieuwe gebouwen. In 2016 geopend en u kunt in de restaurants de gehele dag terecht. Van ontbijt tot lunch, diner of een borrel met een hapje. De fijne sfeer en heerlijke maaltijden maken dat het er goed vertoeven is! Kom snel eens langs aan de Haarensteijnstraat 2 in Haaren of het Martinipad 3 in Helvoirt.
 

Restaurant de Stulp en de Eikelaar

In restaurant de Stulp en de Eikelaar van 't Heem kunt u zeven dagen per week terecht voor een driegangenmenu voor € 8,60. Deze restaurants zijn dagelijks geopend van 12.00 tot 14.00 uur. U kunt tot 13.15 uur aanschuiven en uw bestelling doorgeven. U kunt kiezen uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee nagerechten. U betaalt met pin in het restaurant. Naast bewoners van de woonzorgcentra en de aanleunwoningen is iedereen uit de omgeving van harte welkom!

Om er zeker van te zijn dat u op de dag van uw wens terecht kunt, adviseren we u telefonisch te reserveren:

  • De Stulp, Torentjeshoef tel. (013) 538 41 00
  • De Eikelaar, tel. (013) 522 96 00

Meer informatie

Voor meer informatie over eten in het restaurant van 't Heem neemt u contact op met:

Ruud Naujoks 

Hoofd facilities locatie de Eikelaar en Torentjeshoef

Telefoonnummer 013 - 522 9600

E-mail: rnaujoks@remove-this.t-heem.nl