E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Personenalarmering

Welzijn staat voor welbevinden. Dit betekent dat u zich prettig en veilig voelt in uw eigen woning. Een misstapje, een val, het gebeurt iedereen wel eens. Het is belangrijk dat u weet dat u hulp in kunt roepen als het u overkomt. Een handige manier om hulp in te roepen is met personenalarmering van ’t Heem.

U redt zich prima thuis, wij bieden u de zekerheid van een veilig gevoel. U krijgt een zender met daaraan een alarmknop. Deze knop drukt u in als u hulp nodig heeft. Wie u oproept, bepaalt u zelf. Aan de knop koppelt u drie familieleden, kennissen of buren. Ook kunt u kiezen voor direct contact met de medewerker van ’t Heem. Zo kunt u laten weten wat er aan de hand is en kan er daar waar nodig gehandeld worden. Thuis een veilig gevoel met personenalarmering van 't Heem!

 

Contactpersonen inschakelen

U kunt ervoor kiezen om direct contact te leggen met mensen uit uw eigen omgeving. ’t Heem stelt drie personen in die u opgeeft om contact mee leggen als u alarm maakt. Wanneer u op de knop drukt, belt u direct met uw contactpersonen. Een van uw contactpersonen komt wanneer nodig naar u toe.

't Heem inschakelen

U kunt er ook voor kiezen bij alarm direct contact te maken met de medewerker van ’t Heem. De medewerker komt dan wanneer nodig naar u toe. ’t Heem heeft 7 dagen per week, 24 uur per dag professionele hulp beschikbaar. De medewerker van ’t Heem is snel bij u aanwezig. Een veilig gevoel!

Hoe werkt personenalarmering?

We sluiten een alarmeringskastje aan in uw woning. Dit kastje is in huis niet te zien, we monteren dit in de meterkast. Het kastje werkt via de internetaansluiting. Het is dus niet nodig om kabels in de woning aan te leggen. Daarnaast ontvangt u een zender met daarop de knop om alarm te maken en met een contactpersoon te kunnen spreken.

Personenalarmering kosten

De kosten van personenalarmering bestaan uit eenmalige aansluitkosten en abonnementskosten. Klikt u op de link voor het overzicht met bedragen van personenalarmering.

Personenalarmering aanvragen

Een veilig gevoel in uw eigen huis met personenalarmering van 't Heem. 't Heem biedt personenalarmering aan senioren in de dorpen Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel. Voor meer informatie neemt u contact op middels het volgende telefoonnummer: 06-2700 3387.