E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg in Udenhout

Bent u op zoek naar thuiszorg in Udenhout en omstreken? ’t Heem biedt u de gewenste thuishulp in uw vertrouwde omgeving. We bieden verzorging, verpleging en begeleiding. Wij zijn u graag van dienst en staan garant voor kwalitatief goede zorgverleners. U krijgt van ons de thuiszorg in Udenhout die aansluit op uw wensen en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

’t Heem kan u van dienst zijn voor:

  • Persoonlijke verzorging en begeleiding;
  • Hulp bij complexe verpleging.

Thuishulp in uw bekende omgeving

Thuiszorg Udenhout

De gewenste zorg en thuishulp is altijd bij u in de buurt met ’t Heem. Ons kleine team bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde medewerksters. Samen met u stemmen we de zorg en hulp af zodat deze aansluit op uw wensen. Zorg naar uw wens, in uw eigen, vertrouwde omgeving bij u thuis. Bij ’t Heem helpen we u graag en gaan we uit van datgene dat u wél zelf kunt. We ondersteunen u daarin waar mogelijk. Het is uw leven en daar geeft u zelf invulling aan.

Als u permanente verzorging nodig heeft, dan kunt u ook terecht bij Woonzorgcentrum de Eikelaar. Dit is een woonvoorziening voor als u niet meer zelfstandig kunt wonen. Daarnaast zijn er in het verzorgingstehuis tal van activiteiten te doen, er is een maaltijdvoorziening en u kunt hier terecht voor ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding. Als u vragen heeft over het wonen en de zorg in onze zorgcentra, neem dan contact op met een van onze zorgadviseurs.

 

 

Heeft u vragen over thuiszorg in Udenhout?

We staan uiteraard voor u klaar. U kunt uw vragen over thuiszorg en thuishulp stellen via ons directe telefoonnummer 06-2700 3387. Persoonlijk en betrokken, daar staat 't Heem voor. Daarom helpt de medewerker die u aan de lijn krijgt u tot aan het opstarten van de zorg. Het is fijn om in uw eigen vertrouwde woning te blijven, liefst zo lang mogelijk. Wij ondersteunen u, zodat u dit zo lang mogelijk kunt blijven doen.