E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg in Helvoirt

Heeft u behoefte thuiszorg in Helvoirt en omstreken? ’t Heem kan u de gewenste thuiszorg in uw eigen omgeving aanbieden. We bieden verzorging, verpleging en begeleiding. Wij helpen u graag en staan garant voor kwalitatief goede zorgverleners. U krijgt van ons de verpleging of thuiszorg in Helvoirt die aansluit op al uw wensen en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bij ’t Heem kunt u terecht voor:

  • Persoonlijke verzorging en begeleiding;
  • Hulp bij complexe verpleging.

Thuishulp in uw bekende omgeving

Thuiszorg Helvoirt

Met ’t Heem is de gewenste thuishulp altijd dichtbij. We werken met een klein team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast stemmen we samen met u onze zorg en hulp af op uw wensen. Zorg naar uw wens, in uw eigen, vertrouwde omgeving bij u thuis dus. Bij 't Heem gaan we uit van wat u wél kunt en we helpen u daarbij. We ondersteunen u daar waar mogelijk. Het is uw leven en daar geeft u zelf invulling aan.

Als u permanente verzorging nodig heeft, dan kunt u ook terecht bij woon- en zorggebouw Leyenhof. Dit is een woonvoorziening voor als u niet meer zelfstandig kunt wonen. Daarnaast zijn er in het verzorgingstehuis tal van activiteiten te doen, er is een maaltijdvoorziening en u kunt hier terecht voor ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding. Als u vragen heeft over het wonen en de zorg in onze zorgcentra, bel ons dan via 013 – 5229 150.

Heeft u vragen over thuiszorg in Helvoirt?

We staan uiteraard voor u klaar. U kunt uw vragen over thuiszorg en thuishulp stellen via ons directe telefoonnummer 06-2700 3387. Persoonlijk en betrokken, daar staat 't Heem voor. Daarom helpt de medewerker die u aan de lijn krijgt u tot aan het opstarten van de zorg. Het is fijn om in uw eigen vertrouwde woning te blijven, liefst zo lang mogelijk. Wij ondersteunen u, zodat u dit zo lang mogelijk kunt blijven doen.