E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg in Haaren

Heeft u behoefte thuiszorg in Haaren en omstreken? ’t Heem kan u de gewenste thuiszorg in uw eigen omgeving aanbieden. We bieden verzorging, verpleging en begeleiding. Wij helpen u graag en staan garant voor kwalitatief goede zorgverleners. U krijgt van ons de verpleging of thuiszorg in Haaren die aansluit op al uw wensen en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

’t Heem kan u van dienst zijn voor:

  • Persoonlijke verzorging en begeleiding;
  • Hulp bij complexe verpleging.

Thuishulp bij u in de buurt

Thuiszorg Haaren

De gewenste hulp en thuiszorg in Haaren is altijd bij u in de buurt dankzij ’t Heem. Ons kleine team bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde medewerksters. Samen met u stemmen we de zorg en hulp af zodat deze aansluit op uw wensen. Zorg naar uw wens, in uw eigen, vertrouwde omgeving bij u thuis. Bij ’t Heem helpen we u graag en gaan we uit van datgene dat u wél zelf kunt. We ondersteunen u daarin waar mogelijk. Het is uw leven en daar geeft u zelf invulling aan.

Als u permanente verzorging nodig heeft, dan kunt u ook terecht bij woon- en zorggebouw Haarensteyn. Dit is een woonvoorziening voor als u niet meer zelfstandig kunt wonen. Daarnaast zijn er in het verzorgingstehuis tal van activiteiten te doen, er is een maaltijdvoorziening en u kunt hier terecht voor ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding. Als u vragen heeft over het wonen en de zorg in onze zorgcentra, bel dan een van onze zorgadviseurs.

Heeft u vragen over thuiszorg in Haaren?

We staan uiteraard graag voor u klaar. U kunt al uw vragen over thuiszorg in Haaren en thuishulp in de vertrouwde omgeving stellen. Dit kunt u doen via ons directe telefoonnummer 06-2700 3387. Persoonlijk en betrokken, daar staat 't Heem voor. Daarom helpt de medewerker die u aan de lijn krijgt u tot aan het opstarten van de zorg. Het is fijn om in uw eigen vertrouwde woning te blijven, liefst zo lang mogelijk. Wij ondersteunen u, zodat u dit zo lang mogelijk kunt blijven doen.