E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg in Biezenmortel

Bent u op zoek naar thuiszorg in Biezenmortel en omstreken? ’t Heem biedt u de gewenste thuishulp in uw vertrouwde omgeving. We bieden verzorging, verpleging en begeleiding. Wij zijn u graag van dienst en staan garant voor kwalitatief goede zorgverleners. U krijgt van ons de thuiszorg in Biezenmortel die aansluit op uw wensen en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bij ’t Heem kunt u terecht voor:

  • Persoonlijke verzorging en begeleiding;
  • Hulp bij complexe verpleging.

Thuishulp in uw vertrouwde omgeving

Thuiszorg Biezenmortel

Met ’t Heem is de gewenste thuishulp altijd dichtbij. We werken met een klein team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast stemmen we samen met u onze zorg en hulp af op uw wensen. Zorg naar uw wens, in uw eigen, vertrouwde omgeving bij u thuis dus. Bij 't Heem gaan we uit van wat u wél kunt en we helpen u daarbij. We ondersteunen u daar waar mogelijk. Het is uw leven en daar geeft u zelf invulling aan.

Als u permanente verzorging nodig heeft, dan kunt u ook terecht bij onze zorglocaties in Haaren, Helvoirt, Udenhout of Berkel-Enschot. Dit zijn woonvoorzieningen voor als u niet meer zelfstandig kunt wonen. Daarnaast zijn er in onze verzorgingstehuizen tal van activiteiten te doen, er is een maaltijdvoorziening en u kunt hier terecht voor ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding. Als u vragen heeft over het wonen en de zorg in onze zorgcentra, bel dan een van onze zorgadviseurs.

Heeft u vragen over thuiszorg in Biezenmortel?

We staan uiteraard voor u klaar. U kunt uw vragen over thuiszorg en thuishulp stellen via ons directe telefoonnummer 06-2700 3387. Persoonlijk en betrokken, daar staat 't Heem voor. Daarom helpt de medewerker die u aan de lijn krijgt u tot aan het opstarten van de zorg. Het is fijn om in uw eigen vertrouwde woning te blijven, liefst zo lang mogelijk. Wij ondersteunen u, zodat u dit zo lang mogelijk kunt blijven doen.