E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Thuiszorg in Berkel-Enschot

Bent u op zoek naar thuiszorg in Berkel-Enschot en omstreken? ’t Heem biedt u de gewenste thuishulp in uw vertrouwde omgeving. We bieden verzorging, verpleging en begeleiding. Wij zijn u graag van dienst en staan garant voor kwalitatief goede zorgverleners. U krijgt van ons de thuiszorg in Berkel-Enschot die aansluit op uw wensen en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bij ’t Heem kunt u terecht voor:

  • Persoonlijke verzorging en begeleiding;
  • Hulp bij complexe verpleging.

Thuishulp bij u in de buurt

Thuiszorg Berkel-Enschot

Met ’t Heem is de gewenste thuishulp altijd dichtbij. We werken met een klein team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast stemmen we samen met u onze hulp en de thuiszorg in Berkel-Enschot af op uw wensen. Zorg naar uw wens, in uw eigen, vertrouwde omgeving bij u thuis dus. Bij 't Heem gaan we uit van wat u wél kunt en we helpen u daarbij. We ondersteunen u daar waar mogelijk. Het is uw leven en daar geeft u zelf invulling aan.

Als u permanente verzorging nodig heeft, dan kunt u ook terecht bij Woonzorgcentrum Torentjeshoef. Dit is een woonvoorziening voor als u niet meer zelfstandig kunt wonen. Daarnaast zijn er in het verzorgingstehuis in Berkel-Enschot tal van activiteiten te doen, er is een maaltijdvoorziening en u kunt hier terecht voor ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding. Als u vragen heeft over het wonen en de zorg in onze zorgcentra, neem dan contact op met een van onze zorgadviseurs.

Heeft u vragen over thuiszorg in Berkel-Enschot?

We staan uiteraard voor u klaar. U kunt uw vragen over thuiszorg in Berkel-Enschot en thuishulp stellen via ons directe telefoonnummer 06-2700 3387. Persoonlijk en betrokken, daar staat 't Heem voor. Daarom helpt de medewerker die u aan de lijn krijgt u tot aan het opstarten van de zorg. Het is fijn om in uw eigen vertrouwde woning te blijven, liefst zo lang mogelijk. Wij ondersteunen u, zodat u dit zo lang mogelijk kunt blijven doen.