Doneer en word vriend van de Stichting

We vinden het belangrijk onze cliënten een fijne dag te bieden. Om hier een bijdrage aan te kunnen blijven leveren, is uw hulp nodig!

Steun de Vrienden

Doneerformulier

Een thuisgevoel voor onze cliënten. Dit is waar wij ons dagelijks voor inzetten. Graag bieden we de belangrijke extra´s die een fijne dag mogelijk maken. Stichting Vrienden maakt dit thuisgevoel mogelijk!

Bewoners blij met koersbal

Genieten van de natuur

Belevenis: Terugblik op geluk

Het bestuur van Stichting Vrienden van ’t Heem bestaat uit een brede samenstelling van zes personen. Dit zijn o.a. een lid van de Centrale Cliëntenraad en een lid van de Ondernemingsraad. Alle bestuursleden zijn verankerd in het lokale netwerk van de dorpen waar 't Heem actief is. De bestuurder van ’t Heem heeft een adviserende rol. Het bestuur beoordeelt de aanvragen die binnenkomen en kennen de bijdragen toe.

U kunt bij de Stichting aankloppen voor activiteiten of aankopen die waardevol zijn voor de cliënten van ´t Heem. Belangrijk is dat uw idee een positief effect heeft op hun welbevinden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het beleidsplan, klik dan hier.

Voorbeelden van activiteiten die de Stichting heeft gesponsord zijn de aanschaf van een beweegtuin voor ouderen bij Torentjeshoef, de aanschaf van braintrainers (computers met geheugenspellen), een toneelvoorstelling en miMakkusclowns. Belangrijk is dat uw wens ten goede komt van cliënten van de zorglocatie van ´t Heem of van senioren uit Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren en Helvoirt die verbonden zijn met de zorglocatie. Dit zijn bijvoorbeeld senioren die regelmatig in het restaurant komen eten of in een woonzorglocatie deelnemen aan activiteiten.

U kunt een verzoek indienen of vriend worden van de Stichting.

Iedereen die bewoners van de zorglocaties en wijkverplegingcliënten van ’t Heem op enigerlei wijze een warm hart toedraagt kan een idee indienen. Daarnaast wil Stichting Vrienden midden in het leven staan en zorgen voor een omgeving waarin mensen kunnen meedoen. Daarom kunnen ook senioren die gebruik maken van onze zorglocaties een beroep doen op een financiële bijdrage.

Ik heb een idee!

Wilt u een bijdrage aanvragen voor een idee dat cliënten van ´t Heem of senioren in Udenhout, Helvoirt, Haaren of Berkel-Enschot ten goede komt? Vul het aanvraagformulier in en zorg voor een goede toelichting op uw project en hoe uw omgeving hiervan profiteert. Vier keer per jaar (in januari, april, juli en oktober) beoordeelt het bestuur de binnengekomen aanvragen. U ontvangt altijd een reactie.

Wat zijn de spelregels?

Voor u een verzoek indient, is het belangrijk dat u nagaat of uw idee aan de spelregels voldoet.

Steun ons financieel

We vinden het belangrijk onze cliënten een fijne dag te bieden. Om hier een bijdrage aan te kunnen blijven leveren, is uw hulp nodig!

Steun de Vrienden zodat wij de cliënten kunnen steunen. Met een eenmalige of jaarlijkse donatie of een legaat na overlijden kunnen we mooie initiatieven tot stand brengen.

De ANBI status voor Stichting Vrienden van 't Heem is bij de Belastingdienst in aanvraag.

KvK-nummer Stichting Vrienden van 't Heem: 41098449
RSIN/fiscaal nummer Stichting Vrienden van 't Heem: 812753513

Donatie

Wij zijn blij met elk bedrag! Maak uw bijdrage via iDEAL over door het formulier hieronder in te vullen.

Alvast onze hartelijke dank!

Ook kunt u uw donatie overmaken op rekeningnummer NL44 RABO 0152 0114 55 t.n.v. Stichting Vrienden van ’t Heem.

Ga naar de inhoud