E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Woningcorporatie én zorginstelling

't Heem bestaat uit een zelfstandige woonstichting en zelfstandige zorgstichting. Beide stichtingen hebben een eigen Raad van Toezicht. De zittingstermijn van toezichthouders bedraagt vier jaar, met de mogelijkheid van herbenoeming voor een tweede zittingsperiode. In de (eenhoofdige) raad van bestuur komen beide stichtingen samen. Het organogram voor zowel de Woonstichting als de Zorgstichting wordt momenteel geüpdatet.

De intensieve samenwerking van de woonstichting en zorgstichting is ingegeven vanuit de gedeelde visie. Woonstichting 't Heem en Zorgstichting 't Heem leveren samen hun bijdrage in de gehele keten: van zelfstandig thuis wonen zolang het kan, veilig en beschut wonen in of dichtbij een woon- en zorggebouw als dat gewenst is, tot in een appartement met zorg als dat nodig is.

Betaalbaar en fijn wonen

Woonstichting 't Heem vindt het belangrijk bij te dragen aan de leefbaarheid en levendigheid in de dorpen. Dit doen we door betaalbare huurwoningen in een fijne en prettige omgeving aan te bieden voor mensen met een bescheiden inkomen in alle leeftijdsgroepen in Udenhout, Berkel-Enschot en Biezenmortel. Daarnaast vinden we het belangrijk dat senioren (van 55 jaar en ouder) in de dorpen Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren en Helvoirt, waar onze woon- en zorggebouwen gevestigd zijn, in hun dorp oud kunnen worden. U vindt meer informatie over de woningcorporatie onder Ik ben huurder, Ik zoek een woning en Nieuwbouw- en onderhoudsprojecten.

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen

Zorgstichting 't Heem ondersteunt mensen zodat zij zo lang mogelijk thuis, in hun eigen, bekende omgeving, kunnen blijven wonen. We ondersteunen hen bijvoorbeeld door het bieden van thuiszorg en personenalarmering. Ook biedt zij de mogelijkheid om in of nabij onze woon- en zorggebouwen te wonen en daar zorg te ontvangen. In onze woon- en zorggebouwen beschikt de zorgstichting over alle voorzieningen, ook als de zorgvraag toeneemt. Ook voor intensieve en langdurige zorg is zorgstichting 't Heem als kleinschalige organisatie er voor de mensen uit de vijf dorpen waarin zij actief is.

Organogram

Het organogram van de Woonstichting volgt nog.