Ontdekdezorg week

In Noord-Brabant zijn de activiteiten tijdens de ‘Ontdekdezorg week’ helaas geannuleerd. Dit houdt in dat de Ontdekdezorg markt in Tilburg, die gehouden zou worden op 19 maart a.s. en waar ’t Heem een plekje zou bemannen, ook niet doorgaat.

De organisator Transvorm heeft dit besloten, mede naar aanleiding van het aangescherpte advies dat het RIVM op 9 maart uitbracht ten aanzien van het coronavirus in Noord-Brabant.

De prioriteit in de sector ligt nu bij het beschermen van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers en bij het niet extra belasten van het personeel van de betrokken zorgorganisaties. Daarom gaan de geplande Koffiedates op alle locaties ook niet door.

Transvorm gaat later in het jaar samen met collega-werkgeversorganisaties en RegioPlus bekijken de ‘Ontdekdezorg week’ te verplaatsen naar een ander moment dit jaar. Daar sluiten wij ons dan graag weer bij aan.

De ‘Ontdekdezorgmarkt’ is een initiatief van Transvorm in het kader van de 'Ontdekdezorg-week' die van 16 t/m 21 maart plaatsvindt. Transvorm is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant.

Meer informatie kun je vinden op de website van Ontdekdezorg week.

Skip to content