Ontdekdezorg week

In de week van 22 t/m 27 maart wordt de Ontdekdezorg week georganiseerd voor herintreders en zij-instromers. Ook ’t Heem doet hieraan mee.

Online kennismaken
Wij organiseren twee online kennismakingssessies, waarin wij vertellen over ’t Heem, de functies en onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard krijgt iedereen de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid op verzoek ter oriëntatie een dagje mee te lopen om te ervaren wat het werken in de zorg op dit moment inhoudt.

Datum en tijd
Voor herintreders        : dinsdag 23 maart van 10.30 – 11.30 uur
Deze online sessie wordt begeleid door Mariëlle Hoeben (personeelsadviseur) en Lilian van den Nieuwelaar (kwaliteitscoach/wijkverpleegkundige).

Voor zij-instromers     : donderdag 25 maart van 15.00 – 16.00 uur
Deze online sessie wordt begeleid door Mariëlle Hoeben (personeelsadviseur), Rianne Wolfs (coördinator opleidingen en roosteren) en Noor Jeunet (3de jaars leerling).

Wil je aansluiten? Stuur dan een mailtje Jessie Versteijnen op jversteijnen@t-heem.nl. Je ontvangt dan een de bevestiging met de link voor deze meeting (let op: de bevestigingslink zou ook in je SPAM terecht kunnen komen).

Graag tot dan!

Skip to content