E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ
9 juni 2017

Per direct zorgappartementen beschikbaar in Torentjeshoef

Hiervoor is dus geen wachtlijst. In Torentjeshoef is tevens de mogelijkheid om ter overbrugging te verblijven, tot een appartement vrij komt in de locatie van uw voorkeur.

De ouderenzorg verandert. De overheid vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met wanneer nodig de hulp van de mensen om hen heen en thuiszorg. Natuurlijk is het fijn om thuis te blijven, zolang dat kan. Soms is dit echter, ook met ondersteuning, niet meer mogelijk. Dat kan te maken hebben met lichamelijke of mentale problemen. Zorgorganisaties bieden hen 24 uur per dag begeleiding of zorg in woonzorgcentra. Zo ook ’t Heem.

Wanneer deze intensieve zorg of begeleiding nodig is, kan de oudere niet altijd direct terecht in het woonzorgcentrum van zijn of haar voorkeur. Soms lukt het om thuis te blijven tot die mogelijkheid er wel is. Is wel op korte termijn de beschermde omgeving en zorg van een zorgappartement nodig, dan kunt u bij ’t Heem nu direct terecht. 

In locatie Torentjeshoef in Berkel-Enschot hebben we op dit moment per direct zorgappartementen beschikbaar. Hiervoor is dus geen wachtlijst. In Torentjeshoef is tevens de mogelijkheid om ter overbrugging te verblijven, tot een appartement vrij komt in de locatie van uw voorkeur. Een zorgappartement betekent dat 24 uur per dag zorg aanwezig is. Als u in een zorgappartement in Torentjeshoef woont, is er de mogelijkheid om de dag gezamenlijk met andere bewoners door te brengen in de huiskamer. Daar bieden we activiteiten met een vaste structuur. Tevens maakt u gebruik van personenalarmering. Dit betekent dat u een spreek/luisterverbinding legt met onze zorgmedewerker wanneer er iets aan de hand is. Wonen in Torentjeshoef biedt dus een beschermd gevoel: de medewerkers van ’t Heem zijn in het gebouw en dus snel bij u wanneer dat nodig is.

Wilt u meer informatie over de zorgappartementen in Torentjeshoef? We maken graag een afspraak voor een rondleiding. Neem contact op met onze zorgadviseurs, Rineke Vugs-Joosten en William van der Steen, via zorgadviseur@t-heem.nl of 013 – 522 9200.