Nieuwe bestuurder Wim Bruinenberg

Op 20 december jl. heeft de voorzitter van de Raad van Toezicht Thea Bongers bekend gemaakt dat bestuurder Esther Voeten heeft besloten onze organisatie te verlaten. Door privéomstandigheden is zij niet meer in staat de bestuurlijke rol voor 't Heem in te vullen.

Dat vinden wij erg jammer, maar natuurlijk respecteren wij haar keuze voor een betere werk-privébalans.

De Raad van Toezicht heeft daarop besloten een interim-bestuurder aan te stellen. Inmiddels is die gevonden in de persoon van Wim Bruinenberg, die per 17 januari 2022 is aangesteld. De heer Bruinenberg is verantwoordelijk voor alle bestuurlijke taken van zorgstichting 't Heem.

De heer Bruinenberg heeft ruime (bestuurlijke) ervaring in de zorg opgedaan zowel in ziekenhuizen als de ouderenzorg. Voor ’t Heem heeft zijn kennis van informatica en bedrijfskunde maar ook zijn ervaring in het bedrijfsleven, het onderwijs en de woningbouw veel toegevoegde waarde.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat met de aanstelling van de heer Bruinenberg de komende periode verder gebouwd kan worden aan de ingezette koers, samen met medewerkers en vrijwilligers, cliënten en stakeholders van Zorgstichting ’t Heem.

Gezien zijn ervaring hebben we veel vertrouwen in de samenwerking.

Skip to content