Hoe te leven na de diagnose dementie?

Op woensdag 11 januari 2023 organiseert Geheugen Café Vught/Helvoirt/Cromvoirt een spoedcursus "Na de diagnose... Hoe te leven met dementie". Locatie: WZC Theresia, Molenrijnselaan 48 in Vught. Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Deze avond krijgt u een spoedcursus hoe te leven met dementie. Wanneer iemand een diagnose dementie krijgt, roept dit vaak veel emoties en vragen op:

  • Wat betekent dit door mij of voor mijn naaste?
  • Hoe ga ik om met alle veranderingen?
  • Hoe ziet de toekomst eruit?
  • Wat moet ik regelen?

 

Op deze avond krijgt u antwoord op deze vragen van Esther Tetteroo. Esther is coördinator van het Regionale Netwerk Dementie en casemanager dementie.

Ook met dementie wilt u uw leven zoveel mogelijk voorzetten zoals u altijd hebt gedaan, eventueel met wat hulp van naasten of instanties.
Na deze avond bent u op de hoogte van de mogelijkheden en kunt u dit vertalen naar uw eigen situatie.

De toegang is gratis.

Aanmelding voor deze avond is verplicht. Klik op hier aanmelden. U komt dan op de website van Huis73, vult daar de benodigde gegevens in en u ontvangt uw ticket in uw mailbox.

Als dit te ingewikkeld is, stuur dan een mail naar: geheugencafevught@gmail.com en u ontvangt een bevestiging.

Tijdens deze avond is ook de Geheugenbibliotheek vertegenwoordigd met informatiemateriaal en boeken over dementie.

Het Geheugencafé is één van de activiteiten van het Dementienetwerk Vught en wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Vughterstede, Huis73 Bibliotheek Vught, Ouderen Samen en ABZ.

Het Geheugencafé Vught wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Vught.

Vervoer

Seniorenbus

Abonnees van de Seniorenbus Vught melden hun vervoersverzoek uiterlijk één week tevoren bij de Seniorenbus: tel. 073-711 3191. Dat kan op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Zie: www.seniorenbusvught.nl

AutoMaatje

Geen abonnee van de Seniorenbus Vught en geen eigen vervoer? Maak gebruik van AutoMaatje. Bel uiterlijk 2 dagen van tevoren op maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 12:30 uur: tel. 073-303 5860 of mail naar automaatjevught@gmail.com.

Ga naar de inhoud