Leyenhof – Helvoirt

Leyenhof ligt in het nieuwe centrum van Helvoirt. Deze moderne woonlocatie heeft een prachtige tuin met wandelpaden, een jeu-de-boules-baan en terrassen. Op drie verdiepingen bevinden zich 50 zelfstandige huurappartementen. Op de begane grond zijn appartementen voor 24-uurszorg. Daar is ook ons sfeervolle restaurant, waar iedereen uit de omgeving welkom is!

‘t Heem vindt het belangrijk dat ouderen in hun eigen dorp kunnen blijven wonen. Daarom hebben we in Helvoirt woonlocatie Leyenhof gebouwd. Dit nieuwbouwcomplex is eind 2016 opgeleverd.
Leyenhof is van alle moderne gemakken voorzien. Alles is erop gericht intensieve zorg te bieden voor mensen met geheugenproblemen of lichamelijke klachten. Wij bieden professionele en persoonlijke zorg. En dat in een gemoedelijke, dorpse sfeer.

Woonvorm

Woonlocatie Leyenhof heeft op de begane grond 32 zorgappartementen voor 24-uurszorg. Hier zijn ook twee gezellige en smaakvol ingerichte gezamenlijke huiskamers voor bewoners met dementie of voor dagopvang. Activiteitenruimte ‘de Ontmoeting’ en restaurant ‘Leyenhof’ bevinden zich eveneens op de begane grond.

Op de verdiepingen heeft Leyenhof 50 zelfstandige huurappartementen. Het gebouw is gekoppeld aan locatie het Hofpad.

Zorg

In de 32 zorgappartementen bieden we 24-uurszorg.

Huurders van een appartement in Leyenhof en van de aanleunwoningen kunnen gebruikmaken van de wijkverpleging en diensten van ‘t Heem. Bovendien kunt u in Leyenhof terecht voor Dagbesteding.
Wij vinden zorg op maat heel belangrijk en kijken naar uw specifieke situatie. Een prettige dag in Leyenhof, daar zetten wij ons voor in!

Ga naar de inhoud