Caren

Ontvangt u zorg van ‘t Heem? Of zorgt u voor iemand die zorg ontvangt van ’t Heem? Een persoonlijke zorgpagina op Carenzorgt.nl helpt om de zorg te organiseren.

Carenzorgt is een handig hulpmiddel om overzicht te houden op de zorg. U maakt een persoonlijke zorgpagina aan. Zowel zorgaanbieders als uzelf, familie en mantelzorgers hebben toegang tot deze pagina. Daardoor kunt u onderling de agenda beheren en informatie uitwisselen.

Via een persoonlijke zorgpagina kunnen alle betrokkenen zien wanneer de zorg langskomt en informatie met elkaar delen, zoals

  • zorgplan en zorgdossier
  • rapportages van de verpleging
  • berichten uitwisselen met zorgmedewerkers.

Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden en belangrijke zaken niet vergeten.

Carenzorgt.nl is beschikbaar voor alle cliënten van 't Heem.

Wilt u gebruikmaken van Caren?
Als u Carenzorgt wilt gebruiken, neem dan contact op met 't Heem via clientenadministratie@t-heem.nl of één van uw andere zorgaanbieders. U ontvangt dan een instructiebrief met een activatiecode.

U (of de beheerder van uw zorgpagina) kan familie en/of andere betrokkenen uitnodigen voor Caren. Per uitnodiging kan bepaald worden of iemand toegang krijgt tot basis- of ook dossiergegevens. Een uitgebreide uitleg en de veelgestelde vragen over Caren zijn te vinden op https://carenzorgt.freshdesk.com/support/home.

Ga naar de inhoud