Bezoekersinformatie en gewijzigde openingstijden restaurants

De woonzorglocaties van 't Heem conformeren zich tijdens de corona-crisis aan de algemene regeling voor bezoek aan verpleeghuizen in Brabant. Hoest u? Bent u verkouden? Hebt u koorts? Als u een of meerdere symptomen heeft, dan willen wij u vragen om uw bezoek uit te stellen tot uw klachten over zijn.

Waar géén sprake is van besmetting mag een cliënt maximaal 1 bezoeker per persoon per dag ontvangen. Met het dringende verzoek niet door de woonzorglocatie te dwalen en linea recta van ingang, naar kamer, naar uitgang te gaan.

Bij situaties waar al sprake is van besmetting, is bezoek absoluut ongewenst. Tenzij bij hoge uitzondering en als afgesproken met de zorglocatie.

Dagbesteding is t/m 18 maart geannuleerd (maar zal waarschijnlijk verlengd worden). Niet directe sociale contacten dienen zoveel mogelijk vermeden te worden. De belangrijke sociale contacten, ter voorkoming van eenzaamheid, dienen bevorderd te blijven worden.  Zo mogelijk worden alternatieven voor in de eigen woonsituatie gezocht.

Gewijzigde openingstijden restaurant

Verder vragen we om het restaurant zo min mogelijk te gebruiken. Liever met het bezoek op de kamer van de cliënt blijven, dan met elkaar in het restaurant te gaan zitten. Verder vragen we het samenzijn in grotere ruimtes tot een minimum te beperken.

Sociale activiteiten van bewoners uit de wijk in het restaurant, die niet noodzakelijk zijn of anders opgelost kunnen worden (mensen die voor zichzelf kunnen zorgen), worden gestopt.

Extra openingstijden van het restaurant i.v.m. deze sociale activiteiten zullen worden aangepast. De openingstijden van de restaurants  kunnen hierdoor wijzigen.

De avondopenstelling van het restaurant in Haaren en Helvoirt en de zondagmiddagopenstelling van het restaurant in Berkel Enschot worden geannuleerd.

 

Wij vinden het belangrijk dat cliënten, zorgmedewerkers en bezoekers zo min mogelijk risico lopen. En om de verstreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Bedankt voor uw begrip!

Skip to content