Heeft u ook een TALENT?

Of wilt u graag iets betekenen en de helpende hand zijn voor onze cliënten? Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde binnen de locaties van ’t Heem. In deze coronatijd zijn de welzijnsmedewerkers continu aan het bekijken welke activiteiten doorgang kunnen vinden.

Er zijn activiteiten die kunnen doorgaan met wat kleine aanpassingen. Helaas zijn er ook activiteiten die nog steeds niet opgepakt kunnen worden, omdat we daarbij de maatregelen niet helemaal kunnen naleven of gewoonweg omdat er geen vrijwilligers zijn. We merken dat het merendeel van onze vrijwilligers momenteel uit voorzorg niet naar de zorglocaties komt om onze kwetsbare ouderen te beschermen.

Tijdens een alledaags gesprek met één van onze vrijwilligers zijn we erachter gekomen dat deze persoon artistieke talenten heeft! Hoe bijzonder is het dat je dan deze talenten kunt inzetten voor een nieuwe activiteit?

Zo zijn we 10 november jl. bij de Eikelaar van start gegaan met een Teken- & Schildermiddag. Een prima activiteit die we in deze tijd kunnen uitvoeren, in kleine groepjes en met eigen materialen.

Vandaar de oproep: Heeft u ook een TALENT? Of wilt u graag iets betekenen en de helpende hand zijn voor onze cliënten?

Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinatoren van onze zorglocaties. Zij staan graag voor u klaar!

Naar de inhoud springen