E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Appartement aan Gheert van Calcarplein 58 Den Bosch € 192.000 k.k.

Op zoek naar een eigentijds appartement met eigen parkeerplaats en berging nabij het centrum van 's-Hertogenbosch? En voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dit is uw kans!

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een oppervlakte van 76m2. Het heeft twee slaapkamers en een balkon over de volle breedte en lengte van het appartement. Het balkon is georiënteerd op het zuiden en oosten en heeft een goed uitzicht op de wijk. Inhoud is 290m3 (exclusief de externe berging). Het appartement is gebouwd in 2010.

Indeling

De hal biedt toegang tot de woonkamer met (nieuwe) keuken, toilet, twee slaapkamers, een ruime berging en een badkamer. De toiletruimte is voorzien van toilet en fontein. Vanuit de woonkamer is de toegang tot de open keuken en het balkon, middels openslaande deuren.

De omgeving

Het appartement is gelegen in een appartementencomplex in de wijk De Muntel, dicht bij het centrum van Den Bosch. De Muntel is een fijne woonwijk met veel groen en alle voorzieningen op loopafstand.

Koopgarant

Het appartement wordt verkocht met Koopgarant. Dit houdt in dat u korting krijgt op de aankoopprijs van de woning. Hierdoor heeft u lagere woonlasten dan bij een normale koopwoning. Bovendien bent u er zeker van dat u de gekochte woning weer snel kunt verkopen als u wilt verhuizen.

Interesse?

Neem contact op met Sylvester Putters via sputters@remove-this.t-heem.nl