E-mail Facebook LinkedIn Google+ YouTubeHKZ

Op dit moment te koop

Onderstaand vindt u een actueel overzicht van de woningen die 't Heem te koop aanbiedt.

Uitgebreide informatie en foto´s vindt u op de website van makelaar Peeters-Bouckaert.

Een woning kopen van 't Heem

't Heem biedt u de kans een woning te kopen in Udenhout en Biezenmortel.

Op dit moment heeft 't Heem zo'n 100 woningen aangewezen voor de verkoop. Het kan zijn dat u als huurder een woning huurt die ook is aangewezen voor de verkoop. Als zittende huurder heeft u dan de eerste mogelijkheid deze woning te kopen. We bieden u een korting op de verkoopprijs. Anderen krijgen de mogelijkheid tot het kopen van een huurwoning pas wanneer u de huur opzegt en de woning dus vrijkomt. Wanneer u wilt weten of uw woning is aangewezen voor verkoop, kunt u deze vraag voorleggen aan de woonconsulent via telefoonnummer 013 - 522 9200.

Heeft u interesse in het kopen van een andere woning dan de woning die u nu huurt? Zodra een woning vrijkomt en in de verkoop gaat, hebben huurders van 't Heem voorrang boven andere gegadigden. Neemt u contact op met onze woonconsulenten voor meer informatie.

Bent u geen huurder van 't Heem? Wanneer een woning vrijkomt en er meldt zich geen geïnteresseerde huurder die wil kopen, wordt de woning aangeboden via de makelaar. 't Heem laat zich vertegenwoordigen door makelaar Peeters-Bouckaert te Udenhout.